About

Het verhaal

Dit verhaal wordt nog geschreven. Héél kort samengevat zijn enkele gevonden ideetjes uitgegroeid tot een hobby die dan weer zorgde voor net iets teveel stukken om nog thuis te plaatsen. Het idee om zélf een winkel te openen leek me wel iets, maar een pand te gaan huren is dan weer een te grote stap. En zo ontstond deze webshop.

 

En de naam? Daar is over nagedacht... Depot verwijst naar het industriële karakter van beton en de ruwheid van het hout. Bovendien staat de winkel ter beschikking voor andere creatievelingen. 144 is 12 in het kwadraat, want de dertiende in een dozijn wil deze winkel niet zijn. Depot 144 is ook een bestaand depot van een bekende koerierdienst.

 

Elk item is het resultaat van handwerk. Ook de foto's worden in eigen huis gemaakt.

DISCLAIMER

De producten zijn 100% zelfgemaakt. Stock en prijzen zijn zoals online aangegeven en zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten (€5 per bestelling, gratis >€100 bestelwaarde).

Prijzen en voorraad kunnen aangepast worden. Deze website wordt zorgvuldig up-to-date gehouden. Mocht er toch iets niet in orde zijn, laat het ons weten.

CONTACTGEGEVENS

 

info@depot144.be

Pastoor Eykenslaan 36

2547 Lint