FAQ

FAQ - FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

VGV - VAAK GESTELDE VRAGEN

Q. Kan ik mijn bestelling afhalen?

 

A. Dat kan op afspraak. U betaalt dan uiteraard geen transportkosten. Stuur een mailtje (vermeld uw bestelnummer) zodat we verder kunnen afspreken.

 

Q. Ik ben toch niet zo blij met mijn bestelling. Kan ik het item retourneren?

 

A. Natuurlijk vinden we dat jammer, maar het kan. We proberen met duidelijke foto's en duidelijke omschrijvingen een goed beeld te geven van onze producten. De wet voorziet echter dat consumenten bij verkoop-op-afstand recht hebben op een "afkoelperiode" van 14 dagen. Neem contact met ons op om de retour of omruiling te regelen. Uiteraard worden enkel ongebruikte, onbeschadigde items aanvaard voor retour. Stellen wij bij ontvangst gebruikssporen of beschadiging vast, dan houden wij ons het recht voor om deze schade te verrekenen.

 

Q. Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

 

A. We verzenden in de regel binnen de 24u na ontvangst van uw betaling, uitzonderlijk binnen 48u. Maximaal 2 werkdagen na verzending mag u uw bestelling verwachten. De transporteur zal uw pakket 2x aanbieden, hij laat bij afwezigheid de eerste keer een bericht zodat u eventueel een nieuw aflevermoment kan aanvragen.

 

 

Q. Mijn bestelling is beschadigd geleverd, wat nu?

 

A. We verzenden onze artikels in een beschermende verpakking zodat er eigenlijk niets mis kan gaan. Is uw bestelling toch beschadigd, meld dat dan zo snel mogelijk na ontvangst (liefst binnen 24u). Als de verpakking beschadigd is, laat dit dan door de koerier registreren bij ontvangst. Stuur ons zeker een foto van zowel de verpakking als het artikel zodat we een oplossing kunnen vinden.

 

Q. Ik zie de artikels liever voor ik ze koop. Hebben jullie een winkel?

 

A. Dat begrijpen we, maar voorlopig is er geen fysieke winkel. De foto's geven een zo getrouw mogelijk idee van de producten. Op afspraak langskomen kan wel, stuur even een mailtje en dan spreken we af.

 

 

Q. Er zitten barsten in het houten boomstamtafeltje. Ik ben bang dat het straks uit elkaar valt. Kan dat?

 

A. Geen paniek, barsten zijn helemaal normaal. Hout is een natuurproduct en blijft "leven" onder invloed van temperatuur en luchtvochtigheid. Barsten in de boomstamtafels kunnen we niet vermijden. Barsten zijn dus ook geen reden voor gratis retourneren.

 

 

Q. Hoe sterk zijn de betonnen schalen?

A. De betonnen schalen zijn bedoeld als decoratie. Ze zijn niet geschikt voor veelvuldige manipulatie. Beton is een sterk materiaal, maar omdat sommige modellen erg dun zijn, is de sterkte te vergelijken met dat van gewoon servies. Het kan dus toch breken door manipulatie. Betonnen schalen moeten dus voorzichtig behandeld worden. Meld transportschade onmiddellijk. Voeg foto's van verpakking en beschadiging toe. Breuk gemeld na meer dan 24u na ontvangst kunnen wij helaas niet kosteloos vervangen.

DISCLAIMER

De producten zijn 100% zelfgemaakt. Stock en prijzen zijn zoals online aangegeven en zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten (€5 per bestelling, gratis >€100 bestelwaarde).

Prijzen en voorraad kunnen aangepast worden. Deze website wordt zorgvuldig up-to-date gehouden. Mocht er toch iets niet in orde zijn, laat het ons weten.

CONTACTGEGEVENS

 

info@depot144.be

Pastoor Eykenslaan 36

2547 Lint